2 KIşI öLMüş, 5 KIşI YARALANMışTı! SıR PERDESI ARALANDı!

2 kişi ölmüş, 5 kişi yaralanmıştı! Sır perdesi aralandı!

İstanbulda olay, 18 Şubat günü saat: 17.00 sıralarında Eyüpsultandaki İslambey Mahallesi Fahri Korutürk Caddesi üzerinde meydana geldi.

ÖNCE TELEFONDA TARTIŞTILAR

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlunun haberine göre, Hasan Can (33) ile Yiğit K. (23) arasında alacak verecek meselesi bulunuyordu. İddialara göre olay günü ikili önce telefonda tartıştı.

SİLAHLI ÇATIŞMA ÇIKTI

Bu tartışmanın ardından, Yiğit K., arkadaşları Alparslan A., Enescan A ve Alpay Gökalpı yanına alarak Hasan Canın bulunduğu yere gitti. İki grup arasında çıkan silahlı çatışmada Hasan Can, karşı taraftan Alpay Gökalpı vurdu. Ancak kısa bir süre sonra Hasan Can da Yiğit K.nın kullandığı silahla vurularak ağır yaralandı.

2 KİŞİ ÖLDÜ, 1İ BEBEK 5 KİŞİ YARALANDI

Çıkan silahlı çatışmada, seken kurşunlardan olayla ilgisi olmayan biri 1 yaşındaki bebek olmak üzere 5 kişi yaralandı. Çatışmada ağır yaralanan Hasan Can ve Alpay Gökalp kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ARANAN ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Olayın ardından harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, firarda olan Yiğit K.yı, olayda kullandığı silahla yakaladı. Zanlı ile birlikte Alparslan A. ve Enescan A. da gözaltına alındı. Soruşturmanın ardından şüpheliler adliyeye gönderildi.

2023-06-08T12:42:40Z dg43tfdfdgfd