ORDU'DA DENIZDE IKI KIşININ CANSıZ BEDENI BULUNDU! YAKıNLARı SINIR KRIZI GEçIRDI

Ordu’da sabah saatlerinde deniz kenarına vurmuş halde bulunan erkek cesedinin ardından, dalgıç polis ekipleri bir kişinin daha cansız bedenine ulaştı. Hayatını kaybedenlerin Muhammet Hekimoğlu (19) ile Göktan Sedat Günaydın (20) olduğu tespit edildi. Günaydın ve Hekimoğlu’nun arkadaş oldukları belirtildi.

Altınordu’da bugün sabah saatlerinde sahilde yürüyüşe çıkanlar, Ayışığı Otopark’ı mevkisinde deniz kıyısında hareketsiz yatan erkeği görüp, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, bu kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Ceset, savcılık incelemesinin ardından, kimlik tespiti ve ölüm nedeninin belirlenmesi için Ordu Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

AYNI YERDE BİR CESET DAHA BULUNDU

Ordu’nun Altınordu ilçesinde deniz kıyısına vuran erkek cesedinin bulunmasının ardından bölgede çalışma yapan ekipler, iskelenin altında bir ceset daha olduğunu fark etti. Çağırılan dalgıç polisler, yaklaşık 30 dakikalık çalışmayla iskelenin uç kısmında, suda, 3 metre derinlikteki ikinci cesedi de karaya çıkardı. Cesedin, Muhammet Hekimoğlu’na (19) ait olduğu belirlendi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Acı haberi alıp gelen Hekimoğlu’nun yakınları gözyaşı döküp, sinir krizi geçirdi. Bu ceset de savcının incelemesinin ardından Ordu Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

DİĞER CESET ARKADAŞINA AİT

Sabah saatlerinde bulunan diğer cesedin de Göktan Sedat Günaydın’a (20) ait olduğu tespit edildi. Günaydın ve Hekimoğlu’nun arkadaş oldukları belirtildi.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

2023-06-08T11:42:45Z dg43tfdfdgfd