BAHçENIZI DAHA KONFORLU HALE GETIRECEK 7 şEY

1. Pratik barınak

Bahçeyi daha konforlu hale getirmek söz konusu olduğunda pavyon son noktadır. Çünkü yağmurda veya güçlü güneş ışığında bile altında kendinizi rahat ettirebilir ve temiz havanın tadını çıkarabilirsiniz. İster modern bir düz çatı, ister klasik üçgen çatı, ister modaya uygun kırma çatı olsun, bir pavyon için tasarım seçenekleri çok yönlüdür ve her zevke uyarlanabilir.

2. Rahatlama mobilyaları

Hamak ile hiç şüphesiz çok özel bir rahatlama deneyimi yaşarsınız. Ne yazık ki, herkesin şeyi doğru şekilde takma fırsatı yok. Bu sözde cacoon mükemmel bir alternatif sunuyor. Ağaçlara takılabilir veya bir çerçeve kullanılarak bahçenin ortasına yerleştirilebilir. Nazik sallanma sayesinde uykuya dalmanız yalnızca birkaç saniye sürecektir.

3. Hoş aydınlatma

İster ılık bir yaz akşamı ister romantik bir sonbahar akşamı olsun, hoş aydınlatma her bahçe için pastanın kremasıdır. Göz kamaştırmayan, yumuşak, dolaylı bir ışık sağladıkları için küresel zemin lambaları önerilir. Ve kullanılmadığında bile ışıklar gün boyunca güzel bir bahçe dekorasyonudur.

4. Orijinal açık mutfak

Açık hava mutfağıyla kendinize biraz lüks yaşatabilirsiniz. Mutlaka çok büyük olması gerekmez; bir çalışma yüzeyi, bir miktar saklama alanı ve ocaklar veya yemek hazırlamak için kullanılan bir ızgara, kalplerimizin daha hızlı atmasını sağlayan şeylerdir. Bu size terasta bir yemek odası kurmak ve aileniz ve arkadaşlarınızla sosyal toplantılar düzenlemek için iyi bir neden daha verir.

5. Rahat oturma alanı

Rahat bir oturma alanı olmayan bir bahçe var mı? Pek olası değil! Çünkü her dış mekanın saatlerce oturabileceğiniz, hatta uzanabileceğiniz, ziyaretçilerin kendilerini rahat hissedebileceği ve her şeyden önce hava koşullarına dayanıklı birkaç mobilyaya ihtiyacı vardır. Güvenli tarafta olmak istiyorsanız, yeni favori mobilyanızın keyfini mümkün olduğu kadar uzun süre çıkarabilmeniz için önceden malzemeler ve bakım talimatları hakkında bilgi edinin.

6. Suyun rahatlatıcı özelliği

Bahçede dinlenmenin en iyi yolu, çeşme, gölet veya havuz şeklinde su görmektir. Örneğin bu yay taşı gibi suyun yavaşça akması özellikle iyidir. Bu size eşsiz bir su özelliği ve güzel bir bahçe dekorasyonunu bir arada sunar.

7. Olağanüstü ateş çukuru

Yılın hangi zamanı olursa olsun bahçedeki ateş çukurunu her zaman kullanabilirsiniz! Tabii ki, bunu yemek hazırlamak için bile kullanabilmeniz gerçekten harika. Birçoğumuz muhtemelen daha önce marshmallow kızartıp ateşe ekmek yapıştırmışızdır ancak burada görülen model tüm beklentileri aşıyor. Çünkü bu ateş çukurunun üzeri ızgara tabağıyla taçlandırılmıştır. Et, sebze, fondü veya raclette olsun, onunla hemen hemen her şey hazırlanabilir!

2024-07-01T10:02:15Z dg43tfdfdgfd