BOğAZ AğRıSıNı 3. YUDUMDA IYILEşTIRIYOR! ELMA SIRKELI 3 FARKLı TARIF SABAH Aç KARNıNA IçIN

Elma sirkesinin mikrop öldürme özelliği var. Bu nedenle limonlu veya ballı elma sirkesi boğaz ağrılarına iyi geliyor. Boğazda yanma hissi uyandıran bu karışımlar bağışıklığınızı koruyor. İşte sirkeli tarifler...

Tuzlu su ve elma sirkesi müthiş etkili bir gargaradır. Bu gargara ağız içi mikropları da öldürür. Peki boğazı iyileştiren elma sirkeli tarifler nasıl hazırlanır?

Elma sirkesi asidik bir yapıya sahiptir. Elma sirkesi içerisinde mikrop öldüren maddeler vardır.

BOĞAZ AĞRISINA İYİ GLEN SİRKELİ KARIŞIMLAR

Elma Sirkesi ve Yemeklik Soda

1 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 çay kaşığı yemeklik sodayı ve 1 bardak suyu güzelce karıştırdıktan sonra bunu günde bir kaç defa gargara için kullanabilirsiniz. Elma sirkesinin ve yemelik sodanın mikrop karşıtı özellikleri boğaz ağrısına sebep olan bakterilerin öldürülmesini sağlayacaktır.

Elma Sirkesi ve Limon

1 yemek kaşığı elma sirkesini, 1 çay kaşığı limon suyunu, 1 bardak sıcak suyu karıştırın ve bu karışımı günde 2-3 defa için. Dilerseniz biraz bal da ekleyebilirsiniz. Bu içeriklerin bakteri ve inflamasyon karşıtı özellikleri işinize yarayacaktır.

Elma Sirkesi ve Tuzlu Su

Bir bardak sıcak suya bir çay kaşığı tuz ve bir yemek kaşığı elma sirkesi ekleyin. Bu karışım ile günde bir kaç defa gargara yapabilirsiniz. Tuzun mikrop karşıtı özellikleri ile sirkenin inflamasyon karşıtı özellikleri boğaz ağrısına iyi gelecektir.

Dikkat Edilecekler

* Elma sirkesi asidiktir ve bu nedenle sulandırarak kullanılmalıdır.

* Önerilen dozun üzerinde elma sirkesi almayın.

* Yan etkiler olursa doktorunuzla görüşün.

* Hamile ve emziren kadınlar elma sirkesinden uzak durmalılar.

2023-06-03T12:17:10Z dg43tfdfdgfd