HAZAR ERGüçLü'NüN BIKINILI POZLARıNA BEğENI YAğDı

Aralarındaki yaş farkının sıkça magazin gündemine geldiği yönetmen Onur Ünlü’den ayrıldıktan sonra müzisyen Kutay Soyocak’la aşk yaşamaya başlayan oyuncu Hazar Ergüçlü, sezonu açan ünlü isimler kervanına katıldı. Ergüçlü'nün bikinili pozlarına, kısa sürede binlerce beğeni geldi.

Hazar Ergüçlü (31), kendisinden 19 yaş büyük olan yönetmen Onur Ünlü ile yaklaşık beş yıllık ilişkisini, yaşanan fikir ayrılıkları sebebiyle Aralık 2022'de noktalamıştı.

Onur Ünlü, "Olmayınca olmuyor, bunun özel bir sebebi yok. Bir araya gelerek karar verdik” açıklamasını yapmıştı. Ergüçlü de "Tam rasyonel bir sebebi yok aslında ama 'Beş yıllık bir yıpranma yaşandı' diyebiliriz. Hala her şeyim, ailemden birisi gibi ama ayrılıklar da sevdaya dahil" ifadelerini kullanmıştı.

Kutay Soyocak ile aşkı tam gaz devam eden güzel oyuncu, son olarak 3 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından bikinili pozlarını paylaştı.

Sezonu açan ünlü isim, fit fiziğiyle görenleri kendine hayran bıraktı.

Çiçek desenli bikinisi ve beline taktığı zincirle objektif karşısına geçen Ergüçlü'ye, kısa sürede 40 binden fazla beğeni geldi.

2023-06-08T13:03:39Z dg43tfdfdgfd