JONATHAN BENNETT'IN HAYATı MEAN GIRLS'TEKI ROLü ILE SONSUZA DEK DEğIşTI!

Jonathan Bennett'in hayatı 'Mean Girls'teki rolüyle sonsuza kadar değişti.

42 yaşındaki oyuncu, 2004 yapımı kült klasikte gönül yarası Aaron Samuels'i canlandırdı. Bu filmde Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried ve Lacey Chabert'in ardından lise kliğinin parodisi niteliğindeki bu komedide bir grup popüler kızı canlandırdı. Sistemi ve prömiyerin 20. yıldönümünü kutlamak için Cuma akşamı sosyal medyaya taşındı. Kendisinin ve ekranlardaki aşkı Lindsay'in bir fotoğrafının yanı sıra Instagram'da şunu yazdı:

"20 yıl önce bugün, dünya Aaron, Cady, Gretchen, Karen, Regina, Janis, Damien, Kevin G, Shane ve Bayan Norbury ile tanıştı. Mean Girls'ün ilk gösterimi 19 Nisan 2004'te Los Angeles, California'daki Cinerama Dome'da gerçekleşti. 20 yıl önce bugün hayatım sonsuza dek değişti. Bugün hâlâ pek çok insanı mutlu eden bir hikayenin parçası olmaktan ne kadar gurur duyduğumu anlatamam. Bu, kariyerimin en büyük hediyelerinden biri oldu."

'Food Network'ün On Yılların Savaşı' sunucusu daha sonra aslında bir havaalanında olduğunu ve filmi hatırlarken bir hayranın erkek arkadaşının filmin vizyona girdiği gün doğduğunu ve filmin çekildiği gün doğduğunu bildirdiğini paylaştı. o an kendini "yaşlı" hissettiği için filmden bir replikle cevap vermekten kendini alamadı. Şunları ekledi:

"Geçtiğimiz yıl yapımcılığını üstlendiğim bir projeyi çekmek için şu anda uçağa biniyorum ve kapı görevlisi beni kenara çekti ve 'Çok komik, erkek arkadaşım Mean Girls'ün olduğu gün doğdu' dedi. ortaya çıktı. 'Ah, bu çok eğlenceli!' dedim. ve sonra GERÇEK GÜN'ü kastettiğini fark ettim. Ona söyleyebildiğim tek şey 'Grool' oldu. Çünkü bu, o gün doğan insanların artık yetişkin yetişkinler olduğu anlamına geliyor ve ben hayatımda hiç bu kadar yaşlı hissetmemiştim. Ama aynı zamanda gurur da duydum."

Jonathan, filmin hayranlarına yıllar boyunca gösterdikleri sevgiden dolayı teşekkür ederek, şaka yollu bir şekilde filmde Queen Bee Regina George tarafından seslendirilen başka bir repliğe atıfta bulunarak gönderisini bitirdi. Dedi ki:

"Aaron Samuels'i benim kadar sevdiğiniz için teşekkür ederim ve umarım hâlâ saçlarımın seksi göründüğünü düşünüyorsunuzdur. Hepinizi seviyorum. Onu ilk gördüğünüzde nerede olduğunuzu hatırlıyor musunuz?"

2024-04-20T05:21:59Z dg43tfdfdgfd