MASTERCHEF'TE şEFLER TEKNIğI DUYUNCA GüLME KRIZINE GIRDI! 13. YARışMACı DA BELLI OLDU

Masterchef Türkiye'de 13. yarışmacı elemler sonucu belirlendi. Birbirinden farklı tariflerin yapıldığı MasterChef Türkiye 2024'te önlük yarışı sürüyor. Mehmet, Danilo ve Somer Şef yarışmacılardan Paris-Brest yapmalarını istedi. Peki, 'MasterChef kim kazandı? 26 Temmuz MasterChef 13. yarışmacı kim oldu, ana kadroya kim girdi?'

MasterChef Türkiye'de ana kadroya girebilmek adına yarışmacılar arasında rekabet her geçen gün artıyor. MasterChef'te 12. önlüğün sahibi Eda olurken, ana kadroya 13. yarışmacı olarak dahil olacak isim şefler tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda belli oldu. Mehmet şef ve Somer şef tezgahları dolaşırken Ensar'ın tekniği şefleri gülme krizine soktu.

13. önlüğü almak için tezgah başına geçen yarışmacılar, ikinci etapta ise mantardan yaratıcı bir yemek yaptı. İki etaplı finalin ardından en başarılı tabağı yapan Murat Can önlüğün sahibi olarak ana kadroya giren 13. yarışmacı oldu. Deniz, "Bugün evet modum birazcık düşük geçen bölümden dolayı. Üzüldüm birazcık, gerçekten çok emindim. İsteyerek de yaptım. Hatta kirazı görünce çok mutlu oldum ama olmadı." dedi.

Şefler yaşadıkları konusunda bu kadar sakin olmaması gerektiğini, kazanmak için daha fazla çabalaması gerektiğini söyledi.

Mehmet Şef, "Çiğ kuzu yenmez. Bunu iddia eden varsa sabaha kadar tartışırım. Kuzunun azı ortası da yok. Bu benim şahsi görüşüm. Kuzu pembe, sulu kıvamdadır. Bu az pişme olayı da biftekçilerle beraber geldi. Izgarada doğru dürüst pirzola pişerdi1" dedi.

Danilo şef, "Bazı sosyal medya hesaplarında pembe pembe kuzu pirzolalar gözüküyor ama dikkat edin, özellikle Fransa mutfağında onların kullandığı kuzu farklıdır. "

Ensar tezhahta yemeğini yaparken Mehmet şef, Somer şefe "Bıçaklı blenderla pastacı kreması çekiyor, içindeki parçalamak için' diyerek gülmeye başladı. Somer şef de, "Daha iyi parçalar" ifadeleriyle takıldı. Mehmet şef, Ensar'a 'Beni güldürdün Allah da seni güldürsün' dedikten sonra şefler tezgahın oradan ayrıldı.

13. YARIŞMACI

MasterChef'te ana kadroya seçilen 13. yarışmacı Muratcan olcu.

MASTERCHEF 12. YARIŞMACI KİM OLDU?

MasterChef'te 12. önlüğün sahibi Eda oldu.

MASTERCHEF 11. ÖNLÜĞÜ KİM KAZANDI?

Şefler tarafından yapılan değerlendirmenin ardından, iki etaplı finalin sonunda en başarılı tabağın sahibi Semih 11. önlüğün sahibi oldu.

2024-07-27T04:29:56Z dg43tfdfdgfd