MIRAY DANER'DAN OğULCAN ENGIN AçıKLAMASı

Şarkıcı Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ve ünlü oyuncu Miray Daner'in evleneceği konuşuluyordu. Evlenmeleri beklenen Miray Daner ve Oğulcan Engin'in iki yıllık ilişkisi bitti. Miray Daner, önceki gün katıldığı partide, merak konusu olan ayrılığa dair sessizliğini bozdu ve "Aşkın bitme nedeni ihanet mi?" sorusunu yanıtladı.

Şarkıcı Seda Sayan ile eski futbolcu Sinan Engin'in işletmeci oğulları Oğulcan Engin (32), Ezgi Eyüboğlu'ndan ayrıldıktan kısa süre sonra gönlünü kendisinden sekiz yaş küçük oyuncu Miray Daner'e (23) kaptırmıştı.

SEDA SAYAN ÖVE ÖVE BİTİREMEMİŞTİ

'2. Sayfa' programına konuk olan Seda Sayan, "Miray'ı gençliğime çok benzetiyorum. Çok zarif, çok güzel. Oğulcan'la çok yakıştırıyorum. Belli o da çok disiplinli, işine sadık. Bir de oğlak burcu. Bakın kız kayınvalidesi gibi oğlak" sözleriyle, 24 yaşındaki oyuncuya övgüler yağdırmıştı.

'TELEFONUNA GELEN MESAJ AYRILIK GETİRDİ' İDDİASI!

Geçtiğimiz haftalarda ikilinin mutluluğuna gölge düşmüş; Daner'in, eskiden görüştüğü bir iş adamıyla mesajlaşması üzerine ikilinin ayrıldığı öne sürülmüştü. Yaklaşık iki yıldır devam eden ilişkilerinde kara bulutlar dolaşan ünlü çift, sorunları çözerek aşklarına devam kararı almıştı.

Karaköy'de bir mekandan çıkan ikiliden Miray Daner'in, bir hayli mutlu görüntüsü dikkat çekmişti. Ancak bu mutluluk uzun sürmedi. "Çiftin, ilişkilerini dostça bitirerek, arkadaş kalmayı tercih ettiği" haberleri çıktı.

AYRILIĞI AÇIKLADI

30 ülkeden gelen televizyon dünyasının önemli isimlerinin buluştuğu Academy Day’in kapanış partisi, önceki gece The Peninsula İstanbul’da gerçekleşti. Miray Daner de geceye katılanlar arasındaydı.

'ÜÇÜNCÜ KİŞİLERLE İLGİSİ YOK'

Geçtiğimiz haftalarda Oğulcan Engin ile ayrılık kararı alan oyuncu, "İlişkinin bitme sebebi ihanet mi?" sorusuna şöyle cevap verdi:

"Evet, ilişkimizi sonlandırdık. Ancak üçüncü kişilerle hiçbir alakası yok."

"Karşılıklı konuşarak böyle olmasının daha doğru olacağını düşündük. Anlaşarak bir ayrılık kararı aldık." 

2023-06-04T05:17:03Z dg43tfdfdgfd