BADE İşçIL: 'SHARON STONE'U CANLANDıRMA TEKLIFINI REDDETTIM çüNKü...'

Bade İşçil, Sharon Stone’u canlandırması için gelen teklifi ailesi yüzünden kaçırdığını itiraf etti.

Ceyda Düvenci’nin sunuculuğunu üstlendiği ‘Bambaşka Sohbetler’ programına konuk olan Bade İşçil, neden yurt dışına açılmadığını ilk kez açıkladı. Ünlü oyuncu, daha önce Sharon Stone’un gençliğini canlandırması için Hollywood’dan teklif aldığını ama ailesi yurt dışına gitmesini istemediği için bu çok önemli rolü kabul edemediğini söyledi. Sözlerine “Tam bir Pollyanna’yım” diye devam eden Bade İşçil, böyle bir fırsatı kaçırdığı için ne ailesine ne de başka kimseye kızgın olmadığını da belirtti.

NTV’de yayınlanan programın sunucusu Ceyda Düvenci, Bade İşçil’e günlerinin nasıl geçtiğini de sordu. Oyuncunun yanıtı şu oldu:

“Seçicilikten dolayı yoğun bir şekilde çalışmıyorum. Şu an oğlumla bir aile hayatı yaşıyorum. Oğlum babasına gittiği zaman kendime vakit ayırıp arkadaşlarımla zaman geçiyorum.”

Aşk hayatıyla ilgili gelen soruya ise güzel aktris, çok kolay bir aşık olabilen bir kadın olmadığını ve şuan hayatında kimse olmadığını da şu sözlerle ifade etti:

“Hiçbir zaman aşksız duramam diyen bir kadın olmadım. Şu an kimseye bir şey hissetmiyorum. O zamanlar kariyerimde güzel ilerleme halindeyken bir adam çıktı karşıma. (Eski kocası Malkoç Sualp'i kastediyor.) Tanıştık ve görüştük. Bir ay içerisinde evlendik. Muhabir arkadaşlar beni hamile zannediyorlardı erken evlendiğim için. Bir daha âşık olurum ama eskisi gibi kandırılabilir miyim sanmıyorum.”

2023-06-02T15:57:57Z dg43tfdfdgfd