BULAşıK MAKINESI öLçüLERI KAçA KAçTıR? STANDART BULAşıK MAKINESI öLçüLERI KAç CM?

Beyaz eşyalar içerisinde en önemli ürünlerden biri olarak bulaşık makinesi öne çıkmaktadır. Bu bağlamda bulaşık makinesinin ölçüleri ise 60 x 60 x 85 cm olarak üretimden geçer. Bulaşık makinesi ölçüleri kaça kaçtır? Standart bulaşık makinesi ölçüleri kaç cm? İşte, meral edilen tüm detaylar.

Mutfaklarda standart olarak bulaşık makineleri ölçüleri üzerinden ele alınmaktadır. Bu ölçüler özellikle genişlik ve yükseklik ile birlikte derinlik bakımından değerlendirilir. Lavaboların hemen yan tarafına özel olarak hazırlanmış bölmelere yerleştirilmek için standart ölçüler doğrultusunda üretimden geçerler. Elbette bazı ufak tefek ölçüm farklılıkları kapsamında da teknolojisine göre ele alınabilir.

Bulaşık Makinesi Ölçüleri Kaça Kaçtır?

Beyaz eşyaları içerisinde standart ve belirli ölçülere sahip ürünler arasında bulaşık makinesi gelmektedir. Çünkü mutfakların yan tarafında bulunan, açılmış özel bölmeye standart olarak yerleştirilir. Bu kapsamda yükseklik ve derinlik ile genişlik bakımından ele alınır. Böylece ortak şekilde 60 çarpı 60 çarpı 85 cm şeklinde ölçülere sahip olarak üretilir.

Tabii bazı özel istisnalara bağlı olarak farklı ölçekler doğrultusunda da ele alınabilir. Örneğin yüksekliği 60 ila 85 cm arasında farklılık yaratabilir. Derinlik ise 54 ile 63 cm arasında öne çıkar. Genişlik de 55 ile 65 cm arasında üretimden geçmektedir. Bunlar marka ve model ile beraber teknoloji tasarımına bağlı olarak değişkenlik ortaya çıkarır.

Standart Bulaşık Makinesi Ölçüleri Kaç Cm?

Bulaşık makineleri daha çok standart ölçüleri üzerinden ele alınarak üretilir. Bu üretim genişlik ve yükseklik ile birlikte derinlik bakımından ele alınmak suretiyle hazırlanmaktadır.

- Bulaşık makineleri genişliği 60 cm

- Bulaşık makineleri derinliği 60 cm

- Bulaşık makineleri yüksekliği 85 cm

Bu şekilde santimetre bazında ele alınarak bulaşık makineleri yukarıdaki gibi standart şekilde üretimden geçer. Görüldüğü gibi genişlik ve derinlik bakımından ele alındığında Kare bir yapı ortaya çıkarmaktadır. Çünkü bu durum mutfağın fayansının genişliği ile birlikte bulaşık makinesine özel hazırlanmış bölmeye bağlı olarak ele alınır.

Bulaşık Makinesi Ölçüleri Üzerinden Yerleşimi

Bulaşık makineleri daha çok standart ölçüleri doğrultusunda yükseklik ve genişlik ile derinlik bakımından ele alınmaktadır. Özellikle mutfakta lavaboların hemen yan tarafında özel olarak açılmış bölmeye uygun şekilde yerleştirilir.

Su boşaltımı yapılacak kısma doğru biçimde yerleştirmek amaçlı açılmaktadır. Arka tarafta boruların sıkışmaması için bu bölüm biraz geniş bırakılır. Genel çerçevede ise standart olarak 60 çarpı 60 x 85 cm boyutlarına uygun biçimde bulaşık makinesi bölmeleri hazırlanmaktadır.

2023-06-03T12:51:24Z dg43tfdfdgfd