DINçER GüNER YAZ AşKLARı BAşLıYOR ARTıK

Dinçer Güner

Yarın Venüs, Aslan burcuna geçiyor; ileri-geri hareketi derken bu durum 9 Ekim’e kadar devam edecek. Bu dönem hepimize pozitif yansıyor. Koçlar aşk için beklediği işareti alacak, Boğalar aradıkları yeni evi ya da ev arkadaşını bulabilecek, Aslanların hayatında başrol sevginin olacak.

Venüs astrolojide temel olarak, nasıl sevdiğimiz, nasıl âşık olduğumuz, nasıl değer verdiğimiz, birini nasıl etkilediğimiz, çekim gücümüz, estetik, sanat, yaratıcılıkla ilgili konular ve öz değerimiz hakkında bizlere bilgi verir. Bu gibi kavramları daha çok Aslan burcunun sembolize ettiği konuların karşılayacağı günlere giriyoruz... Önce gün gün bu haftanın gökyüzü hareketlerini inceleyelim; ardından Venüs’ün Aslan burcuna geçişinin burçlara neler getireceğine bakalım.

Risk almaya yatkınız

Bugün 13 derece Yay burcunda dolunay meydana gelecek. Dolunay zamanı elimizdeki işleri büyütmek, genişletmek için daha azimli ve hırslı olabiliriz. Yeni şeyler keşfetmeye, yeni mekânlar tanımaya, yeni insanlarla tanışmaya daha hevesli oluruz. Her türlü yeniliklere, yeni deneyimlere açık olabileceğimiz bir zamandır. Yine bu dönem hayatımızdaki önemli konuları önce daha karmaşık hale getirip sonra çözmeye eğilim gösterebiliriz. Başımıza gelen olayları ve konuları abartmaya, olduğundan daha büyük ve daha etkili göstermeye, anlatmaya da eğilimliyizdir. Bu dönem, başımıza gelen olaylara iyimser bakıp bardağın dolu tarafını görecek şekilde değerlendirmekte daha başarılıyız. Bu dolunay zamanı riskler almaya, gözü kapalı bir şekilde olaylara atlamaya, cesur davranmaya daha yatkınız.

Daha çekici olacağız

Yarın Ay 6.22 ile 10.30 arasında Yay burcunda boşlukta olacak, akabinde Oğlak burcunda seyahat edecek. Bugün itibariyle Venüs Aslan burcuna geçiyor ve ileri-geri hareketi derken 9 Ekim’e kadar seyahat ediyor. Venüs, aşk ve ilişkilerin gezegenidir ve Aslan burcunda hareket ettiğinde romantik ilişkilere bir canlanma getirebilir. Bu dönemde daha coşkulu, tutkulu ve özgüvenli bir şekilde aşkı ifade etme eğilimi olabilir. İnsanların kendine olan güveni artabilir ve bu daha çekici hale gelmelerine yardımcı olur. Sanatsal yaratıcılığı ve ifadeyi teşvik edebilir. İnsanlar kendilerini sanat, müzik, oyunculuk veya diğer yaratıcı alanlarda ifade etmek için daha motive ve ilhamlı olabilirler. Partilere katılma, keyifli vakit geçirme, sosyal çevremizi genişletme isteğimiz artabilir. Yaz aşkları başlıyor artık.

Yogaya başlayın

Salı Ay tüm gün Oğlak burcunda seyahat edecek. İş sunumları yapmak, öneriler hazırlamak, bir durumun veya bir işin uygulamada nasıl verimli olduğunun kontrolünü yapmak, rapor yazmak, müdürler, patronlar ve işverenlerle konuşmak, indirimlerden yararlanmak, resmi evrak ve yazışmalarla uğraşmak, cildinizle ilgilenmek nemlendirmek, cilt ve diş bakımı yapmak, duruşunuzu düzeltecek, eklem ağrılarını giderecek yoga ve esneme hareketleri yapmak için uygun bir gün. Akşam saatlerinde ciddi iş yemeklerine katılmak, iş arkadaşlarıyla yemek yemek için uygun ancak Ay-

Oğlak günlerinde kendimizi dağıtmak ve aklımıza esen neşeli tavırlar sergilemek kolay olmaz. Serinkanlı, planlı ve gerçekçi olmayı gerektiren işlere ve konulara yönelebiliriz.

Ortaklık için iyi zaman

Çarşamba Ay 7.38 ile 11.41 arasında Oğlak burcunda boşlukta olacak, akabinde Kova burcunda seyahat edecek. Venüs ile Kuzey Ay düğümü arasında kare açı oluşacak. Etki süresi +/- 1 gün. Güzel ve hoş şeyleri hayatımıza çok daha kolay bir şekilde çekebileceğimiz zamanlar. Sosyal anlamda ilişkileri yönetmek oldukça kolay olurken, yeni ilişkiler ve ortaklıklara başlamak için de uygun zamanlardır. Bu dönem diğer insanlarla kurduğumuz özel veya sosyal ilişkiler bize bir şeyler öğretecektir. Yaratıcılık, müzik, resim, sanatsal her türlü konuda başarılı çalışmalar yapabiliriz. Partner veya dostlardan da fayda, destek görebiliriz.

İletişimi bol bir gün

Perşembe Ay tüm gün Kova burcunda seyahat edecek. Ay’ın Kova’da olduğu günlerde rutin işlerle sınırlanmak istemeyiz. Değişik ve monotonluktan uzak, farklı konulara eğilmek isteyebiliriz. Arkadaşlarımızla sosyalleşerek, insanlarla bol bol iletişim kurarak, zihinsel faaliyetlerimizi arttırarak iletişimi bol bir gün geçirebiliriz. İnsanlardan ve koşullardan bağımsız olarak canımızın istediği şeylerle uğraşmak veya kafadar dostlarla beraber hareket etmek isteyebiliriz. Kapalı, sıkışık, dar yerlerde veya bizi boğan kişilerle olmaktan hoşlanmayız. Sosyal medyayla meşgul olabilir, sosyal paylaşım sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz. Grup enerjisinin oldukça güçlü olduğu bu gün, topluluklarda aktif olmak için iyi bir gün. Ayrıca her zaman sosyalleştiğiniz gruplar dışında yeni ve yaratıcı fikirlerle uğraşan kişilerle kontakta olabilirsiniz. Enerji çalışmaları yapmakla, akupunktur, alternatif tıp yöntemleri uygulamakla etkin sonuçlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınız fikirlerinize destek verecek ve sıradışı isteklerinize bile uyum sağlamaya çalışacaklardır.

Sezgilerimiz güçlü

Cuma Ay 7.22 ile 13.14 arasında Kova burcunda boşlukta olacak, akabinde Balık burcunda seyahat edecek. Merkür ile Neptün arasında sekstil açı oluşacak. Etki süresi +/- 2 gün. Kendimizi en yaratıcı şekilde ifade ederken iletişimde yumuşak, empatik, sevecen bir modda olabiliriz. Sözlerimiz başkalarını iyileştirici, şifa veren bir hale bürünebilir. Sezgiler oldukça güçlenir, rüyalar etkileyicidir. Meditasyon yapmak, spiritüel konularla ilgilenmek için uygun zamanlardır. Yaratıcı işlerle ilgilenmek için de harika bir zamandır. Aşırı ayrıntı isteyen işlerde başarılı olmak pek kolay olmayabilir. Tiyatroya, sinemaya, konsere gitmek oldukça keyif verici olabilir.

Kayıplar, sırlar çıkıyor

10 Haziran Cumartesi Ay tüm gün Balık burcunda seyahat edecek. Merkür ile Plüton arasında üçgen açı oluşacak. Etki süresi +/- 4 gün. Konsantrasyon gerektiren bir konuya rahatlıkla odaklanıp enine boyuna inceleyebileceğiniz bir transittir. Psikolojik konularla ilgilenmek, terapi almak veya gizemli konulara yönelmek için iyi bir fırsattır. Kayıp bir şeyi arayıp bulmak veya bir sırrı ortaya çıkarmak daha kolay olacaktır. Düşünce gücünüzle etkilemek ve başkalarının görüşlerini değiştirmek için etkili olabilirsiniz. İşlerinizde size odaklanma gücü verecek bu açı kalıbı sayesinde düşüncelerinizi toparlayıp iradenizi ortaya koyabilirsiniz. Uzun zamandır aklınızda olan bir konuyu konuşmak, tartışmak ve ifadenizi etkin kılmak için işe yarayacak bir transit…

5 Haziran’da Venüs, Aslan burcuna geçiyor; 9 Ekim’e kadar etkisi sürecek. Bu durumun burçlara yansıması da şöyle olacak:

Hayattan bolca keyif alabilirsiniz

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Özellikle yalnızlar türlü aşk ilişkilerine girebilirler. Evli ve çocuk sahibi olmak isteyenler, bu tarihe kadar bu konularla ilgili çalışmalar yapabilir. Çocuğu olanlar, onların hayatlarına ilişkin keyifli gelişmeler yaşayabilirler. 9 Ekim’e kadar hayattan çok daha fazla keyif alabilir, bol bol sevişebilir, hobilerle daha çok ilgilenebilirsiniz.

Yeni ev ya da ev arkadaşı bulabilirsiniz

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Evinizi güzelleştirmek için harika bir süreç. Taşınmak isteyebilir, tam da kafanıza göre bir ev bulabilirsiniz.

Aile içi ilişkilerinizi düzenleyebilir, olası sorunların üstesinden çok daha rahat gelebilirsiniz. Ev arkadaşı arayanlar istedikleri gibi bir ev arkadaşı bulabilirler. Yuva, yerleşim, aile, ev, gayrimenkulle ilgili konularda olumlu bir süreçtesiniz.

Gergin dönem bitiyor, tatil planlayın

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Sizin için keyifli bir dönem başlıyor, tatilinizi organize edin, biletlerinizi alın, internet sitenizi açın, önemli anlaşmalarınızı imzalayın. Biliyorum ki bir süredir daha fazla efor sarf etmeniz gerekiyor bir şeyleri elde edebilmeniz için. Bu hafta bu yorgunluğun son demlerini yaşayacaksınız, bir sonraki hafta adeta üzerinizden yük kalkmış gibi olacak.

Finansal evinizden geçiyor

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Kazançlarınızı arttırabileceğiniz bir süreçte olacaksınız. Eğlenceli, hareketli organizasyonlardan gelir elde edebilirsiniz. Yine bu tarihe kadar güzellik, kıyafet, kuaför, bakım, süs vb. konular için sıkça para harcayabilirsiniz. Ama hemen korkmayın, Venüs finans evinizden geçerken sizlere kazançlarınızı arttırmak için de yardımcı olacaktır.

Sevgi hayatınızın başrolünde olacak

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Hayata daha olumlu bakmaya başlayacaksınız. Sevgi hayatınızda önemli bir rol oynayacak. Yalnız olanlar, aşk, cinsellik gibi konuları hayatına rahatça çekebileceksiniz. Türlü teklifler alabilirsiniz, değerlendirip değerlendirmemek size kalmış! Bakıma gidebilir, saç modelinizi değiştirebilirsiniz. Yaşamınızı güzelleştirmek adına adımlar atabilirsiniz.

Günübirlik ilişkilere dikkat edin

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Bu geçiş, ilişkisi olanlar için bir kriz işareti. Partnerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Yalnız olanların bir ilişkiye ihtiyacı olduğu konusunda yakınmaları artabilir. İlişkilerinizi gizlilik içinde yürütebilirsiniz. Ayrıca cinsel yolla bulaşan rahatsızlıklara karşı dikkatli olmakta yarar var. Bu yüzden özellikle günübirlik ilişkilerde dikkat etmeniz gerekiyor.

İş hayatınızdaki gelirler artabilir

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Oldukça sosyal, hareketli, dışadönük bir sürece gireceksiniz. Türlü aktivitelere katılabilir, hatta siz de organize edebilirsiniz. Hayatınıza yeni kişiler katılabilir, arkadaşlarınızla aranızdaki bağ güçlenebilir. Arkadaşlarınızla aktivitelere katılabilirsiniz. İş hayatından kazandığınız gelirleri arttırabileceğiniz güzel gelişmelerle de karşılaşabilirsiniz.

Venüs kariyerinize destek olacak

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda daha mutlu olacağınız bir süreç başlıyor. Bu konulardaki isteklerinizi net ortaya koyup destek bulabilirsiniz. İş arayanlar özellikle güzellik, kozmetik, giyim, takı, organizasyonlarla ilgili konularda işe başlayabilirler. Venüs kariyeriniz konusunda size destek vermek için kolları sıvıyor.

Yurtdışından veya uzaklardan bir aşk...

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Yabancılar, yurtdışıyla ilgili işler, ticaret, ithalat, tanıtım, reklam, halkla ilişkiler gibi konularda oldukça şanslı bir süreç içine gireceksiniz. Bu gibi işlerden ve bu konulardaki gelişmelerden mutluluk duyabileceksiniz. Yalnız olanlar, yurtdışında veya sizden uzakta yaşayan birileriyle bir gönül macerası içine de girebilirsiniz.

Ortağınız veya eşiniz iyi kazanacak

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Başkalarına ait finansal kaynaklardan çok daha rahat bir şekilde faydalanmanızı sağlayacak, kredi çekmek, bankacılık işlerini halletmek, prim, burs gibi şeylere başvurmak ve olumlu sonuçlar almak için iyi bir süreç olacak. Ortağınızın veya eşinizin finansal durumunda iyileşme, gelirlerde artış meydana gelebilir.

Evlilik, nişan, olmadı, ciddi bir ilişki...

Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Bekâr olanlar, yalnızlıklarına son verebilir. Bunun yanı sıra size keyif ve mutluluk verecek sözleşmeler, anlaşmalar, ortaklıklar gündeme gelebilir. Bazılarınız bu tarihe kadar evlenebilir, nişanlanabilir, hadi bunların hiçbiri olmadı, ciddi bir ilişkiye başlayabilirler. Destek almak istediğiniz her konuda rahatlıkla destek bulabileceksiniz.

Yeni işler, yeni projeler gündemde

Balık (19 Şubat-20 Mart)

İş arayanlar keyif ve mutlulukla çalışabilecekleri bir iş bulabilirler. Günlük birtakım işleri daha kolay ve seri bir şekilde halledebileceksiniz. Yeni işler, yeni projeler gündeme gelebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle daha keyifli bir sürece giriyorsunuz. Olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Diyet ya da spora başlayabilirsiniz.

   

2023-06-04T04:02:38Z dg43tfdfdgfd