51 YAşıNDA YüZüNDE TEK BIR GüLME çIZGISI KALMADı! YAşLANMAYı YAVAşLATAN DAHICE FIKIR: İğNEYE GEREK BıRAKMAYAN EN GüVENLI YöNTEM DEDI!

Makyaj sanatçısı Kat James, 51 yaşında yaşlanmayı yavaşlatan en güvenli yöntemi buldu. Bu dahice fikri takipçileriyle paylaşan James, botoks ve dolgu işlemlerini kesinlikle onaylamıyor. Gülme çizgilerinden kurtulmanın formülünü verdi.

Yüzde gülümseme çizgilerinden bir dakikada kurtulabileceğiniz fikrini ortaya atan 51 yaşındaki makyaj sanatçısı Kat James oldu. İğne kullanmaya gerek bırakmayan bu yöntemde operasyon da yok.

Nazolabial kıvrım ya da gülme çizgileri, burun kenarından ağız köşelerine kadar uzanan çizgilerdir. Yaş ilerledikçe belirginleşir.

Bu sorundan kurtulabileceğiniz tüyoyu 51 yaşındaki Kat James keşfetti. James'in önerisi haftada üç gün uygulanıyor.

İlk burun kenarında yüz taşı gezdirip burun kıvrımına doğru sürün. Lenf sıvısı şişkinliğe neden olur ki bu sayede gevşeme sağlayabilirsiniz. Gua sha adındaki taş, ciltte kan dolaşımını artırır. Şişkinliği azaltır ve lenf drenajını teşvik eder.

Vücuttaki hücre ve dokulardan boşalan berrak beyaz bir sıvı olan lenf, yüz dokusunda birikirse şişkinlik yaratır. Lenf sistemi bu sıvının boşalmasına yardımcı olan damarlar, düğümler ve organların bileşimidir.

Ancak bu sistem, yaş ilerledikçe etkinliği azalır. Tekniği paylaşan James, bu işlemin lenfleri yok etmediğini iddia ediyor.

Yöntem, dudakların iç kısmına, burun kıvrımının oluştuğu yere sürülüyor. İçerideki fazla sıvının dışarı atılmasına neden olur. İçsel masaj tekniği, yüz dokularınızda biriken stresin yok olmasına yardımcı olur.

51 yaşındaki kadın, burun kıvrımlarına dolgu yapılmaması gerektiğinin altını çiziyor.

2024-07-27T06:30:14Z dg43tfdfdgfd