HAVSA KAYMAKAMLIĞI MİLLİ EMLAK ŞEFLİĞİNDEN

HAVSA KAYMAKAMLIĞI MİLLİ EMLAK ŞEFLİĞİNDEN

HAVSA KAYMAKAMLIĞI MİLLİ EMLAK ŞEFLİĞİNDEN

SATIŞI YAPILACAK TAŞINMAZ

SIRA

NO

TAŞINMAZ NO

MAH/KOuml;Y

ADA

PARSEL

YUuml;ZOuml;LCcedil;Uuml;MUuml;

(M2)

HİSSE

ORANI

İMAR DURUMU

VASFI

TAHMİNİ

BEDELİ

(TL)

GECcedil;İCİ

TEMİNAT

(TL)

İHALE

GUuml;NUuml;

SAATİ

01

22030101329

Souml;ğuuml;tluuml;dere Kouml;yuuml;

172

20

54.459,55

Tam

İmarsız

Tarla

8.500.000,00

850.000,00

26.09.2024

11:00

Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmaz mallarının satış ihalesi, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45 inci maddesi uyarınca Accedil;ık Teklif Usuluuml; ile karşısında yazılı tarih ve saatte, hizasında belirtilen tahmini bedel uuml;zerinden Havsa Kaymakamlığınca (Milli Emlak Şefliği) oluşturulacak komisyon huzurunda, Havsa Halk Eğitim Merkezi Hizmet Binası Salonunda yapılacaktır.

1) İhaleye katılmak isteyen isteklilerin ihale saatine kadar:

a) Geccedil;ici Teminat (Tedavuuml;ldeki Tuuml;rk parası, Mevduat ve Katılım Bankalarının verecekleri 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununa gouml;re hazırlanmış suuml;resiz ve limit iccedil;i duuml;zenlenen, işin ouml;zelliği belirtilen teyit yazısı ile birlikte teminat mektupları ve Hazine Muuml;steşarlığınca ihraccedil; edilen Devlet İccedil; Borccedil;lanma senetleri veya bu senetler yerine duuml;zenlenen belgeleri) . Geccedil;ici Teminatlar vezne olmadığından Havsa Ziraat Bankasında bulunan Havsa Malmuuml;duuml;rluuml;ğuuml;nuuml;n IBAN: TR72 0001 0005 1100 0010 0053 60 hesabına yatırılacaktır. İhale saatinden ouml;nce geccedil;ici teminat makbuzunun ibrazı zorunludur.

b) Tebligat iccedil;in Tuuml;rkiye'de adres gouml;stermeleri (Tasdikli Yerleşim Yeri Belgesi), (Aslı Komisyona Verilecektir)

c) Gerccedil;ek kişilerin T.C. Kimlik numarasını iccedil;eren nuuml;fus cuuml;zdan suretini veya nuuml;fus cuuml;zdanı ouml;rneğini vermeleri (aslı ihale sırasında ibraz edilecektir.), tuuml;zel kişilerin vergi kimlik numaralarını bildirmeleri, ouml;zel hukuk tuuml;zel kişilerin, idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri meslek kuruluşundan, ihalenin yapıldığı yıl iccedil;inde alınmış sicil kayıt belgesi ile tuuml;zel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tuuml;zel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gouml;sterir noterlikccedil;e tasdik edilmiş imzalı sirkuuml;lerini veya vekaletnameyi vermeleri; kamu tuuml;zel kişilerinin ise yukarıda (a) ve (c) bentlerinde belirtilen şartlardan ayrı olarak tuuml;zel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklife bulunacak kişilerin tuuml;zel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi vermeleri gerekmektedir. (Asılları Komisyona İbraz Edilecektir)

2) İhaleye ait şartname ve ekleri mesai saatleri iccedil;erisinde Havsa Milli Emlak Şefliğinde uuml;cretsiz olarak gouml;ruuml;lebilir. İhaleye girenler, satışa ccedil;ıkarılan taşınmazları ilanda belirtilen yerlerde hali hazır durumu ile gouml;rmuuml;ş ve ona gouml;re fiyat teklif etmiş sayılacaklardır.

3) Posta ile yapılacak muuml;racaatlarda teklifin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37 nci maddesine uygun hazırlanması ve teklifin ihale saatinden ouml;nce komisyona ulaşması şarttır. Postada meydana gelecek gecikmelerden İdaremiz sorumlu değildir.

4) Satış bedelinin peşin olarak ouml;denmesi halinde satış bedeline yuuml;zde yirmi (%20) indirim uygulanır.

5) Satış bedeli uuml;zerinden 5 Milyon TLrsquo;ye kadar olan kısmı iccedil;in % 1 (yuuml;zde bir), 5 Milyon TLrsquo;den 10 Milyon TLrsquo;ye kadar olan kısmı iccedil;in % 0.5 (binde beş), 10 Milyon TLrsquo;yi aşan kısmı iccedil;in % 0.25 (on binde yirmi beş) oranında douml;ner sermaye bedeli alınacaktır.

6) Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

7) Tuuml;rkiye genelinde ihale bilgileri http://www.milliemlak.gov.tr. veya www.edirne.csb.gov.tr adresinden ouml;ğrenilebilir.

İlan Olunur.

#ilangovtr BASIN NO:ILN02086420

2024-09-07T22:57:24Z dg43tfdfdgfd